Delicate en fruitige wijn met aroma's van verse frambozen, aardbeien, kersen en een vleugje specerijen. Deze blend wordt gemaakt van barbera, nebbiolo, albarossa en shiraz druiven. Topwijn met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Lees meer.
Passo del Gallo is delicaat en fruitig. Vooral de aroma's van verse frambozen, aardbeien en kersen valt op, met daarnaast een vleugje specerijen. Deze blend wordt gemaakt van barbera, nebbiolo, albarossa en shiraz druiven. De wijn staat 8 dagen in contact met de schillen en wordt opgeslagen in RVS tanks. De wijn rijpt kort (3 maanden) op Frans eiken vaten.
De Azienda is 45 jaar geleden opgericht door twee broers, Franco en Carlo Pontiglione en hun partner Giuseppe Priola. Sinds 2015 is het domein in handen van de familie Bosio van Santo Stefano Belbo. Hun gezamenlijke doel: het produceren van kwaliteitswijnen volgens oude tradities, die voldoen aan de smaak van hedendaagse moderne consument.