Mooie fijne bubbels en een perfecte mousse. Het bouquet wordt gedomineerd door bessen zoals kersen en bramen, met een basis van pruim- en vijgencompote. In de mond jong, fruitig, fris, zacht en vooral elegant.
Lees meer.
Snel bestellen & veilig afrekenen
Uw bestelling gratis thuisbezorgd v.a. €100
Gratis afhalen in de winkel!
Neem contact op voor persoonlijk advies
Wijnbeschrijving
Hoe smaakt Mont Marçal Cava Rosado Vintage?
Intense en aantrekkelijke kleur van rode bessen met violet tonen. Mooie fijne bubbels en een perfecte mousse. Het bouquet wordt gedomineerd door bessen zoals kersen en bramen, met een basis van pruim- en vijgencompote. In de mond is deze Cava jong, fruitig, fris, zacht en vooral elegant.
Dit is een ideale Cava om als aperitief te drinken en met een grote verscheidenheid aan gerechten: van kroketten, zachte romige kazen, lichte witte vis en vleesgerechten, pasta's en salades tot sterk gekruide en gerookte gerechten.
Deze prachtige Cava Rosado Vintage is gemaakt van Trepat druiven. De oogst wordt mechanisch gedaan en de most fermenteert bij een temperatuur tussen de 12-14°C voor 15 dagen. De tweede fermenatie vindt plaats in de fles voor een periode van 9-12 maanden in de kelder.
Specificaties
Lekker bij
Dit is een ideale Cava om als aperitief te drinken en met een grote verscheidenheid aan gerechten: van kroketten, zachte romige kazen, lichte witte vis en vleesgerechten, pasta's en salades tot sterk gekruide en gerookte gerechten.
Jaargang
2021
Land
Spanje
Regio
Penedès
Classificatie
DO Cava
Druivenras
trepat
Alcoholpercentage
11.5%
Serveertemperatuur
8 - 10˚C
Heeft u vragen over deze wijn?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of +31 651127090. We helpen u graag verder!
Gerelateerde wijnen
Heeft u vragen over deze wijn?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of +31 651127090. We helpen u graag verder!
Dit is een ideale Cava om als aperitief te drinken en met een grote verscheidenheid aan gerechten: van kroketten, zachte romige kazen, lichte witte vis en vleesgerechten, pasta's en salades tot sterk gekruide en gerookte gerechten.