Lichtgeel van kleur met een fijne parelende mousse. In de neus verfijnd en elegant met tonen van bloemen en wit fruit. Droog en fris, maar niet beendroog. Lekker, mooi in balans. Lees meer.
Wijndomein Marsuret maakt deze prosecco van de beste selectie druiven uit de wijngaarden in Guia en Santo Stefano, beide gelegen in één van de officiële productiegebieden voor prosecco, namelijk Treviso. Een frisse bergwind die aanwezig is op de San Boldo pass vertraagt het rijpingsproces van de druiven en zorgt voor meer concentratie.
De glera druiven worden op de klassieke manier van witte wijn maken gevinifieerd, met zachte persing en fermentatie op gecontroleerde temperaturen. De tweede gisting gebeurt op basis van de Méthode Charmat, waarbij de druk rond de 4,8-5,2 atmosfeer ligt.
Deze prosecco heeft een lichtgele kleur, haast transparant. De mousse is fijn en parelend. In de neus verfijnd en elegant met tonen van bloemen en wit fruit. Droog en fris, maar niet beendroog. De prosecco is mooi in balans en lekker om te drinken.