Granaatrode wijn met een zacht en rond mondgevoel. Intense aroma's van veel zwart fruit, zoals bramen en kersen. Rijp van smaak, met ronde tannines. De wijn is mooi in balans. Soepele afdronk. Lees meer.
Een blend van alleen Portugese inheemse druivenrassen uit het warmste gebied van Europa, namelijk Alentejo. Alle aragonez en trincadeira druiven worden met de hand geplukt tijdens nachtelijke uren. Het is dan in deze zeer warme streek wat koeler, wat de frisheid van het fruit waarborgt. Na binnenkomst in de kelder worden de druiven gefermenteerd in RVS tanks, waar van de temperatuur op een constante temperatuur wordt gehouden van 16˚C. Ook rijping, die 5 maanden duurt, vindt plaats in RVS tanks.
Het resultaat is granaatrode wijn met een zacht en rond mondgevoel. De aroma's zijn intens. Veel zwart fruit, zoals bramen en kersen. Rijp van smaak, met ronde tannines. De wijn is mooi in balans. Soepele afdronk.